Denne kvartetten her skal bli til en kvintett

Og hvordan i huleste skal det gå til? Hvordan kan Mino Aquiles Portoguesa, Jens Oder Flirum, Jonar Snefang og Karl Iver Lyngvin møtes i en troverdig og aktuell setting? Dette har jeg grublet på i mange år. Nå holder puslespillet på å gå opp, mesteparten er på plass oppe i hodet. Men å sitte dag ut og dag inn – kommandert av tastaturets nådeløse imperativ – gir meg ikke akkurat frydefulle vibber…

 

5 replies
 1. Trond Arnesen
  Trond Arnesen says:

  Lykke til med dette møtet, Gert N. Kanskje skjer det noe under Tronfjellet? Forelhogna? I Ruglråen? I Mykene? Cliffs of Moher? Uansett: Jeg ser fram til det.
  Vennlig hilsen Trond Arnesen som under lesinga av Afrodites basseng på hytta ved Hessjøen venta at skogen skulle dukke opp i horisonten mot Dalsbygda.

 2. Jan Egil Ådland
  Jan Egil Ådland says:

  En herlig nyhet! Leste nettopp Mengele Zoo – en stor og skjellsettende opplevelse for min del – og har allerede kjøpt de neste to. Visste faktisk ikke at det var en fjerde bok ute. Lykke til med skrivingen og takk for at du på ny gir deg i kast med tastaturet for å glede en stor skare med lesere!

 3. Cily Shakti
  Cily Shakti says:

  Kjære Gert Nygårdshaug.
  Jeg har lenge villet skrive deg for å takke deg for at du skriver disse bøkene!
  Helt siden jeg leste Mengele Zoo på begynnelsen av 90-tallet har den ubevisst brent seg inn i hukommelsen min, og selv om det er et trist fremtidsscenario så er det helt klart ikke bare fiksjon, men mye sannhet i historien. For tiden bor jeg i et nesten selvforsynt kråkeslott i Serralongue, ikke så langt unna klosteret Yenso satt fanget i og jeg fikk frysninger av å tenke på at man ikke kan gjemme seg unna noe sted om noe så dramatisk skulle skje. Men hvorfor skulle man ville gjemme seg og ikke stå frem som et godt eksempel for å forsøke å endre den retningen folk har en tendens å peile seg inn mot? Jeg gjør mitt beste for å leve i pakt med naturen, ikke forstyrre den naturlige balansen i økosystemet, og lever etter Ahimsaprinsippet. Jeg har ikke lest mye de senere år for å unngå impulser utenifra, men denne serien har unnsluppet mitt selvpålagte boksølibat.
  Tusen hjertelig takk, og herved overføres gode frydefulle vibber for videre skriving <3

Trackbacks & Pingbacks

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar