Kontakt

Her kan du kontakte teknisk støtte. Er det noe som er vanskelig å forstå, eller har du problemer med kjøp av ebøker? Kontakt oss! Nedenfor finner du svar på noen generelle spørsmål; kanskje disse kan hjelpe deg?

Jeg har kjøpt en bok, hvor laster jeg den ned?
Nedlastningslinken skal ha blitt sendt til deg på mail. Hvis du ikke har mottatt den, sjekk spam-filteret/søppelposten din. Hvis den ikke ligger der heller, ta kontakt med oss så fort som mulig.

Jeg har lastet ned en bok, men jeg finner den ikke. Hvor er den?
Om du er på en datamaskin havner filen(e) i nedlastningsmappen din. Om du laster ned med iPad eller et annet nettbrett, så havner filen hos den appen du har valgt som leser. Ofte er dette iBook for apple-produkter. Om du fremdeles har problemer med å finne boken din, kontakt oss!

Kan jeg kontakte Gert Nygårdshaug gjennom dette skjemaet?
Nei, det kan du ikke. Vi har en side «Spørsmål og Svar» der du kan sende inn ditt spørsmål og få det besvart av forfatteren! Trykk her for å gå til siden.

Hva slags formater tilbyr vi av ebøker?
Når du kjøper en ebok vil du bli henvist til en side der du kan laste ned PDF, ePub eller Mobi format. Eller begge to om du vil være helt sikker.

Når legger dere ut flere bøker?
Vi legger ut flere bøker etter hvert, et spesifikt tidspunkt kan være vanskelig å si. Vårt beste råd er at du holder deg oppdatert på denne nettsiden eller på Gert Nygårdshaug sin facebook side.

Hvem er budbringeren?